Op zoek naar computercursus hoofddorp?

computercursus hoofddorp
 
computercursussen.
En om u tijdens de praktijkoefeningen nog beter te kunnen helpen, houden we het aantal deelnemers aan de cursussen laag.Kom eens langs het is altijd gezellig en vraag naar de mogelijk heden.Inschrijven via deze website kan ook klik hier voor het inschrijfformulier.
Taalhuis Hoofddorp zoekt vrijwilligers! HCNieuws.
Start/eind: Centrale Bibliotheek Hoofddorp. Geef een cursist van de computercursus in de Bibliotheek 1-op-1 extra ondersteuning buiten en na hun cursus. De cursussen zijn heel laagdrempelig en ook de ondersteuning zal dus heel laagdrempelig zijn. Enige basiskennis van de computer is voldoende.
Maatschappelijk participatie Mentrum.
Bijvoorbeeld een taalcursus, computercursus en fotografiecursus. Maar ook een mindfulnesstraining, of assertiviteitstraining behoren tot de mogelijkheden. Aan de slag, een werkritme opbouwen en werkervaring opdoen: het kan bij Roads! Clienten hebben de keuze uit doen en werken, of leren en werken in verschillende vakrichtingen zoals techniek, horeca, creatief en grafisch. Cliënten kunnen zich op verschillende manieren aanmelden bij Roads: via de website, telefoon/e-mail, bij een locatie van Roads of via de behandelaar van Mentrum. Roads Centraal Bureau. Regio Haarlem/ Hoofddorp 023 542 1801.
Informatieplein: Digitaal De Bibliotheek Haarlemmermeer.
Bedrijven als Webbieb en Sierink-WP staan klaar om je te laten zien hoe je meer kan doen met websites en sociale media. Ook als je wil weten hoe de wereld er uit zag op de dag dat je bent geboren, kun je dat vinden in de bibliotheek.
Computercursus Amsterdam en omgeving. Welling Computeropleidingen.
Computercursus bij uw bedrijf in Beverwijk. Computercursus bij uw bedrijf in Diemen. Computercursus bij uw bedrijf in Enkhuizen. Computercursus bij uw bedrijf in Haarlem. Computercursus bij uw bedrijf in Heerhugowaard. Computercursus bij uw bedrijf in Hoofddorp. Computercursus bij uw bedrijf in Hoorn.
Bibliotheek Floriande Hoofddorp Bibliotheek Facebook.
22 april 2017 Hoofddorp, Nederland. Ineke van Lier heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd bij Bibliotheek Floriande. 22 april 2017 Hoofddorp, Nederland. Leuk dat de bieb in Hoofddorp Floriande boeken over de band tussen mens en dier extra belicht. Ik heb gelijk twee titels geleend.
Cursusaanbod Pier K.
U bent hier. Pier K Hoofddorp. 2132 TZ Hoofddorp. 023 566 95 65. Pier K Nieuw-Vennep. 2151 AL Nieuw-Vennep. 023 566 95 65. 023 566 95 08 niet voor particulieren. 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Vragen.
De Bibliotheek Haarlemmemeer Lezen, leren en persoonlijke ontwikkeling.
Kortom; de Bibliotheek Haarlemmermeer is er voor jouw persoonlijke ontwikkeling: de Bibliotheek maakt je rijker! Kijk op de website van de Bibliotheek Haarlemmermeer voor meer informatie over alle producten, diensten en activiteiten van de bibliotheek. terug naar boven. Raadhuisplein 3-9, 2132 TZ Hoofddorp 023 55 63 700 info@hetcultuurgebouw.nl.
Cursus Excel Basis volgen? Compu Act Opleidingen.
Als één van de weinige opleidingsinstituten verzorgt CompuAct Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. Je kunt de cursus volgen met Office 2011, 2016 en binnenkort de versie 2019 op de iMac of andere Apple computer hebt geïnstalleerd.

Contacteer ons