Resultaten voor verloskundige hoofddorp

verloskundige hoofddorp
 
Beroep Verloskundige Mail je vraag YouChooz.nl.
Ik ben verloskundige, wanneer je vragen hebt over de opleiding of het beroep kun je mij mailen! Hallo, ik ben Ilanit en ik ben verloskundige in het UMC Utrecht. Ik werk in de thuisopname het dagelijks bezoeken van zwangere vrouwen die met ee.
Home Bevalcentrum De Nieuwe Meren.
Ben je tijdens de zwangerschap onder controle van een verloskundige, dan kies je zelf waar je wilt bevallen. Belangrijk bij deze keuze is dat je bevalt op de plek, waar jij je het prettigst voelt. Voor veel vrouwen is dat thuis. Een thuisbevalling is veilig en comfortabel. Andere vrouwen vinden het prettig om in een ziekenhuis te bevallen, op een plek waar specialistische zorg dichterbij is. Dit kan in Bevalcentrum de Nieuwe Meren. Het Bevalcentrum vervangt de vroegere poliklinische bevalling. Bevalcentrum De Nieuwe Meren Afdeling F2 Spaarne Ziekenhuis Spaarnepoort 1 2134 TM Hoofddorp.
Geboortecentrum PUUR. Verloskunde en kraamzorg Hoofddorp 31 0235642848.
Vestia Noord Nederland 8.6/10.0 0.5km. Hoofddorp Stationsweg 10. Vestia Noord Nederland biedt woonservice aan huurders van 7.000 woningen, verdeeld over 70 gemeentes in Nederland. Voornamelijk in het midden en oosten van het land. Wij hebben een vestiging in Hoofddorp, Velp en Deventer.
Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer Bollenstreek.
Het spreekt voor zich dat wij altijd tijd maken voor spoedconsulten! De praktijk heeft ook haar eigen echocentrum, zodat we jullie een compleet pakket aan verloskundige zorg aan kunnen bieden gedurende de zwangerschap. Wij bieden verloskundige zorg in de gehele Haarlemmermeer o.a. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpen eromheen en de Bollenstreek o.a.
Verloskundig Echocentrum Midden-Kennemerland.
Echocentrum Midden-Kennemerland is een initiatief van de verloskundige praktijken Beverwijk, Uitgeest-Akersloot, Castricum en Heemskerk in samenwerking met stichting STBN. STBN adviseert professionals in de geboorte zorg bij samenwerking en innovatie, en is gespecialiseerd in het opzetten van idealen in zorg concepten die werken.
Independer.
Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer Bollenstreek Rondom Zwanger.
Ook het plaatsen van een spiraal kunnen wij voor je doen. Wij bieden verloskundige zorg in de gehele Haarlemmermeer o.a. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpen eromheen en de Bollenstreek o.a. Lisse, Hillegom, De Zilk, Vogelenzang en alle dorpen eromheen.
vpwereldkind.
R. Out Specialisten Specialismen HMC.
Sinds 2013 ben ik afgestudeerd arts. Na eerst 15 maanden op de afdeling Gynaecologie in Hoofddorp te hebben gewerkt, heb ik 12 maanden op de afdeling Intensive Care van het VUMC Amsterdam gewerkt, waarna ik in februari 2016 ben begonnen aan mijn opleiding tot verloskundearts.

Contacteer ons