Op zoek naar dierenasiel hillegom?

dierenasiel hillegom
 
Stichting Dierenasiels en Internet.
Adreslijst egelopvangcentra Egelbescherming Nederland.
Alle telefoonnummers hieronder, of het nou een dierenartspraktijk is of een vogelopvang, zijn geschikt voor het bellen in geval van nood voor een egel. Bij twijfel altijd bellen, nooit mailen! Voor wijzigingen kunt u het contactformulier onderaan deze pagina invullen.
Gemeentelijke informatiegids Hillegom Dierenopvang Lisse.
Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Grachtweg 6, 2161 HN Lisse. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Hillegom Organisaties en verenigingen D Dierenopvang. Laatste nieuws uit: Hillegom. Organisaties en verenigingen.
Stg. DOC Noordwijk/ asiel Offem Stichting Dierenlot met eigen dierenambulances.
Dit unieke opvangcentrum valt op door de huiselijke sfeer in de dierenverblijven. Niet alleen honden en katten vinden hier een veilige plek, maar ook konijnen, knaagdieren, tamme vogels en egels worden verzorgd. Met behulp van onze donateurs hebben wij ook hier dieren in nood kunnen helpen!
De Grote Cavia-website Waar kopen?
De slechtste fokkers zijn uiteraard broodfokkers, maar er zijn ook fokkers die er op het oog goed uitzien, maar die er dan toch nare praktijken op nahouden, zoals de cavia's' die niet aan de Standaard voldoen, verdrinken of doodslaan of ze verkopen aan slangenhouders.
Dierenasiel Noordwijk Startpagina Facebook.
Hij heeft lang grijs met wit haar en op zijn rechter zij zit een soort wit hartje. Hij komt uit de Jan Prinsheem in Hillegom. Dierenasiel Noordwijk heeft het bericht van Waar is onze Angel? 2 januari om 0843.: Waar is onze Angel?
Welkom Dierentehuis Zoetermeer.
U heeft als betrokkene het recht om gegevens te verbeteren, aan te vullen, af te schermen of te verwijderen, als de vastgelegde gegevens onjuistheden bevatten, voor het doel van de verwerking onvolledig of niet ter zake dienend zijn dan wel anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift.
Dierenpension Dierentehuis Zeist en omgeving Digitale Sociale Kaart Nederland.
Dierenasiel Zeist tracht met behulp van enkele vaste krachten en enthousiaste vrijwilligers de asieldieren optimaal te verzorgen en voor hen een nieuw en liefdevol tehuis te vinden.ij het dierenasiel is tevens een pension voor dieren ingericht. Iedereen die een paar dagen weggaat of op vakantie en niet in staat is zijn/haar huisdier thuis te laten verzorgen, kan ze in ons dierenpension onderbrengen.
Home Konijnenopvang Hillegom.
Welkom bij Stichting Konijnenopvang Hillegom. Al sinds 2005 vangen wij op kleine schaal konijnen op in Hillegom. Alle konijnen waar afstand van gedaan wordt, of konijnen die op straat zijn gevonden, zijn bij ons welkom. Na castratie/sterilisatie, de nodige prikjes en koppeling aan een vriendje plaatsen we de konijnen weer uit.

Contacteer ons