Op zoek naar aannemer hoofddorp?

aannemer hoofddorp
 
Bouwbedrijf Baten B.V.
Wij realiseren nieuwe woningen en bedrijfsruimte als hoofdaannemer voor particulieren en bedrijven. Onze klanten zijn project ontwikkelaars, incidentele opdrachtgevers en uit eigen project ontwikkeling. Voor particulieren realiseren wij vrijstaande woningen als maatwerk exact afgestemd op het ontwerp van de klant.
Aannemer Hoofddorp PCS Totaal Services.
Loodgieter met spoed. Home Aannemer Aannemer Hoofddorp. Van een aannemer verwacht u vakkundig en professioneel werk aan uw woning of bedrijfspand in Hoofddorp. PCS Totaal Services is de juiste aannemer voor alle werkzaamheden aan uw huis of pand in Hoofddorp.
Nieuwbouw datacenter AMS 15 De President, Hoofddorp BAM Bouw en Techniek.
Home Projecten Nieuwbouw datacenter AMS 15 De President, Hoofddorp. Nieuwbouw datacenter AMS 15 De President, Hoofddorp. Digital Realty, een Amerikaanse exploitant van datacenters wereldwijd, heeft opdracht gegeven voor de bouw van een nieuw datacenter op bedrijventerrein De President in Hoofddorp. De locatie ligt tussen de Jacobus Spijkerdreef en de Henri Wenckebachdreef, ten zuiden van Hoofddorp en vlakbij Schiphol. Digital Realtys klanten bestaan uit zowel nationale als internationale bedrijven uit verschillende industrieƫn en sectoren, van informatie technologie en internetbedrijven tot productie en financiƫle dienstverlening. BAM Bouw en Techniek werkt op dit project samen met Mercury Engineering. Dit is een Ierse, installatietechnische aannemer met wie BAM eerder een datacenter heeft gebouwd, in Amsterdam.
Uw woning in Hoofddorp verbouwen door een vakman? Bel 023 2024 755.
Beal mortex in Hoofddorp. Earthcote in Hoofddorp. Badkamer in Hoofddorp. Badkamer specialist in Hoofddorp. Naadloze badkamer in Hoofddorp. Maatwerk in Hoofddorp. Vakmensen in Hoofddorp. Oudhollandsche bouw in Hoofddorp. Bouwbedrijf in Hoofddorp. Aannemer in Hoofddorp. Aannemersbedrijf in Hoofddorp. Bouw in Hoofddorp.
Gebr. Baars Home.
22 January 2019 Nieuws. Ter uitbreiding van het machinepark heeft J C.J. Baars Hoofddorp BV 3 nieuwe minikranen in gebruik genomen. Nieuwe shovel voor J C.J. 12 December 2018 Nieuws. Baars Hoofddorp BV heeft een nieuwe shovel in gebruik genomen.
Aannemersbedrijf Aspect B.V. in Hoofddorp Bouw Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Aannemersbedrijf Aspect B.V. Aannemersbedrijf Aspect B.V. Jacobus Spijkerdreef 214 2132PZ Hoofddorp. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
Bouwbedrijf Teeuwen.
Op deze website vertellen wij u graag meer over de specifieke aanpak van Bouwbedrijf Teeuwen en de diensten die we leveren. U kunt natuurlijk ook alvast een afspraak maken voor een offerte, wij komen vrijblijvend bij u langs. Hoofddorp 2134 WV.
NOW, Hoofddorp BREEAM-NL.
Home Projecten NOW, Hoofddorp. Nieuwbouw en Renovatie. Nieuwbouw kantoorgebouw NOW. Het project bestaat uit een pand van vijf bouwlagen voorzien van verschillende bestemmingen, met daaronder bijbehorende parkeergarage in de kelder ruim 10.000 m BVO. Op de begane grond bevinden zich een bijeenkomstfunctie, een winkelfunctie, en een inpandige expeditie met inrijmogelijkheid voor vrachtwagens.
Home Aannemer Hoofddorp Aannemersbedrijf Meerbouw Hoofddorp.
In samenwerking met architectenbureau Sjouke Sieperda heeft Aannemersbedrijf Meerbouw Hoofddorp B.V. een houtskeletbouwwoning ontwikkeld, waardoor er nu een redelijk betaalbare woning op de markt is, die voor een groot publiek bereikbaar is. 06 51 56 48 83. 2131 AA Hoofddorp. Aannemersbedrijf Meerbouw Hoofddorp B.V.

Contacteer ons