Resultaten voor kledingverhuur hoofddorp

kledingverhuur hoofddorp
 
Kostuum huren, Ruim aanbod Sir George.
Wilt u echter voordat u uw kostuum huurt door ons uw maat laten opnemen, het kostuum aanpassen of u laten informeren over alle mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u telefonisch helpen, maar u kunt ook altijd langskomen voor kledingverhuur of een pasafspraak.
JOOS! Organisatie, Project ondersteuning én Tiroler kleding verhuur.
Voor De Meerkerk in Hoofddorp heeft ze een aantal projecten gecoördineerd in het kader van hun 25 jarig bestaan. Deze projecten hebben in het teken gestaan van Verwendagen door de vrijwilligers van de Meerkerk voor de vrijwilligers en bewoners / bezoekers van o.a. Adamas Inloophuis Nieuw Vennep, De Cruqiushoeve Cruqius, Hospice Bardo Hoofddorp, De Westerkim Hoofddorp.
PartyCom Kledingverhuur.
Daarnaast verzorgen wij ook veelvuldig de kleding en decoratie van grotebedrijfsfeesten. Oktoberfest, Halloween, Charles Dickens, Smokings en Galajurken we hebben het allemaal. Naast de verhuur van kleding, verkopen wij ook een groot assortiment feestartikelen, verhuren wij decoratie, spelmateriaal en horecabenodigdheden.
Sinterklaasje.eu De Sinterklaas van Zoetermeer, voor verhuur van pakken, Sinterklazen en Pieten regio Zuid Holland.
Wij leveren voor grote bedrijven in de regio Rotterdam, Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Alphen aan de Rijn, Hoofddorp en Zoetermeer. Heel veel plezier op onze site en als u dit jaar lief bent geweest komen wij graag ook bij u even langs.
Kledingverhuur regio Hoofddorp Kies hier uw kleding verhuurbedrijven uit regio Hoofddorp.
Kledingverhuur regio Hoofddorp. In de omgeving Hoofddorp bevinden zich 4 Kledingverhuur. De Kledingverhuur zijn te vinden in de plaatsen De Zilk, Hoofddorp, Lisse en Sassenheim. De laatste review in de rubriek Kledingverhuur is geplaatst op 21 februari 2013 over Themaparty Webshop.
Webshop Software Ecommerce Software Oplossingen door iVendi Webshop.
Ook kunt u de bestelling door geven per telefoon of via de email! Beetslaan 41 C 2131 AH Hoofddorp. Telefoon: 023-5578639 of 0653771008. Indien u de artikelen wilt laten bezorgen. klik dan op bezorgkosten links in het menu en kies uw bezorgplaats!
Bitcoinstad Kaart.
Openingstijden van Feestartikelen in Hoofddorp.
Bij een winkel gespecialiseerd in feestartikelen Hoofddorp kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment feestartikelen, verkleedartikelen en schmink. Producten die u bij een feestwinkel onder andere kunt vinden zijn slingers, ballonnen, confetti, feestmutsen, piraten en clownspakken, glitterspray, gekleurde haarspray en verschillende soorten schmink.
Kledingverhuur De Joker.
Mocht je iets zoeken en het staat niet op onze site, vraag ons er naar! BIJ KLEDINGVERHUUR DE JOKER HUUR JE AL VOOR SLECHTS 10.00 EEN TIROLER JURKJE KORT OF EEN KOSTUUM VOOR DE HEREN INCL. KNIEKOUSEN VOOR SLECHTS 12.50.

Contacteer ons