Meer resultaten voor hoofddorp chinees restaurant

hoofddorp chinees restaurant
 
Home Wereldrestaurant Enjoy.
Wereldrestaurant Enjoy is een nieuw restaurant in Hoofddorp met één van de grootste wereldkeukens. Door de enorme diversiteit aan gerechten en desserts, bieden wij u de mogelijkheid om gerechten uit verschillende continenten te proeven op slechts één avond. Dit alles voor vaste prijzen zodat u onbeperkt kunt genieten!
Lestari Indonesisch restaurant in ArnhemLestari Indonesisch restaurant Arnhem.
Enkele specialiteiten die in het restaurant Lestari gereserveerd worden; heerlijke Ikan vis bakar, verse udang garnaal goreng, nasi gule sate kambing geit. Begin januari 2007 zijn wij begonnen met het verkopen van afhaal Indonesisch eten in het winkelcentrum Kronenburg in Arnhem zuid.
Indonesisch eten afhaal Toko Pandora Hoofddorp.
De beste manier om erachter te komen hoe Indonesisch eten smaakt is om naar Indonesië te gaan. Maar Hoofddorp is dichterbij. En bij Toko Pandora koken wij de gerechten die we van vroeger kennen. En die we zelf ook lekker vinden.
Restaurant Jasmijn welkom.
Van harte welkom op de website van Restaurant Jasmijn. Ons gerenomeerde en bijzonder gewaardeerde restaurant is gevestigd aan de Westerschelde 367, in het winkelcentrum van de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Omdat wij het aantal zitplaatsen in ons restaurant beperkt hebben gehouden kunnen wij optimale aandacht besteden aan uw welzijn en aan de bereiding van uw gerecht.
Home Itoshii Sushi Restaurant Zwolle Lisse Hoofddorp.
Japanese all you can eat restaurant. Japanese all you can eat restaurant. Japanse All you can eat restaurant. Dit betekent dat u bij ons onbeperkt kan eten voor een vaste lage prijs. Wij zijn gevestigd in Zwolle / Lisse en Hoofddorp.
Japans Restaurant Amstelveen Restaurant Kokusai.
Beleef de Aziatische ambiance in Sushi Grill Restaurant Kokusai in het Stadshart van Amstelveen. Wij zijn gelegen aan het prachtige park De" Stadstuinen. Sinds de opening van ons restaurant in december 2010 hebben wij al vele gasten hartelijk mogen verwelkomen.
Openingstijden Chinees Indisch Restaurant Golden Paradise B.V. Muiderbos 92 in Hoofddorp.
De vestiging van New York Pizza die het meest in de buurt ligt van de aan de Muiderbos 92 is de New York Pizza aan de Muiderbos 242. Meer restaurant in Hoofddorp Bedrijven in de buurt van Chinees Indisch Restaurant Golden Paradise B.V.
Terras aan het water. Hapjes en drankjes in de buitenlucht Restaurant Taverne.
You are here.: Kom genieten op het terras aan het water van Restaurant Taverne. Welkom op de website van Restaurant Taverne. Wij zijn een gezellig restaurant waar jong en oud kan aanschuiven voor heerlijke gerechten, een fijne borrel of een klein hapje.
wagamama home.
no, continue to the netherlands website. via cookies verzamelen wagamama en derde partijen informatie om onze service te verbeteren door het analyseren van je browse gedrag. door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met het installeren van cookies en het gebruik ervan.

Contacteer ons